снимка д-р Манук Бейлерян, фейсбукВарненски неврохирург е в тежко състояние и

...
снимка д-р Манук Бейлерян, фейсбукВарненски неврохирург е в тежко състояние и
Коментари Харесай

24 часа: Спешно се търси кръвна плазма от преболедувал Ковид за варненски неврохирург

снимка д-р Манук Бейлерян, фейсбук

Варненски неврохирург е в тежко положение и незабавно се нуждае от кръвна плазма от преболедували Ковид 19. кръвна група А+, заяви.

Д-р Манук Бейлерян е неврохирург в МБАЛ “Св. Анна ” във Варна.

След негативен тест в четвъртък и чиста рентгенова фотография, положението му се утежнява внезапно и в събота към този момент е с позитивен PCR тест и двустранна пневмония, описа неговият наследник, предават от 24 часа.

Медикът е настанен в Ковид отделението на УМБАЛ “Св. Марина ”, в тежко положение и дихателна непълнота – не може да приказва.

“Много е тежко, когато се срещнеш със болестта от близко, молим се татко ми да не стигне до изкуствено дишане и да намерим плазма “, споделя Агоп Бейлерян.

По думите му организацията и даването на информация на околните на пациентите е проблем и околните на доктор Бейлерян мъчно я получават – даже за сътрудник. Вече има доброволци за даряване на кръв. плазмата от която може да се създаде единствено в София, добави синът на инфектирания неврохирург.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР